Strippenkaart - Always Forward

Strippenkaart

Strippenkaart

Met een laag inkomen blijft er vaak weinig geld over voor sport en culturele activiteiten, zoals een zwemabonnement voor de kinderen of een bezoek aan het theater. De cultuurstrippenkaart van de gemeente Hoorn kan dan uitkomst bieden. Voor uitgebreide informatie over de Sport- en Cultuurstrippenkaart kijk dan op onderstaande site (via de knop).

Wat is de Sport- en Cultuurstrippenkaart ?
De Sport- en Cultuurstrippenkaart is een strippenkaart voor inwoners van Hoorn. Met de strippen kan de entree, het lidmaatschap of deelname aan sport of een activiteit worden betaald bij verschillende organisaties, verenigingen en clubs in en om Hoorn. De strippenkaart wordt eens per jaar verstrekt en heeft een waarde van € 200,- voor kinderen en   € 100,- voor volwassenen. De strippen zijn niet inwisselbaar voor geld.
Klik op onderstaande logo voor meer informatie:
sport-en-cultuur-strippenkaart.jpg

Stichting leergeld

Iedereen heeft in Nederland recht op sport. Voor die mensen die te kampen hebben met problemen bij het betalen van de contributie voor hun kinderen is er een oplossing. Leergeld Westfriesland richt zich op het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen, door deze kinderen weer mee te laten doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten waaronder voetbal. Leergeld biedt kansen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Always Forward vindt ook dat iedereen moet kunnen voetballen en merkt helaas dat nog steeds mensen met dit probleem worstelen. Daarom attenderen wij geïnteresseerde nieuwe voetballiefhebbers en onze huidige leden graag op deze mogelijkheid. 
Klik op onderstaande logo voor meer informatie:
Leergeld2.png

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!