• Yannick en Stan nieuwe trainers JO12-1

  30 apr 2020
 • De TC is zeer verheugd om te kunnen melden dat ze een duo bereid hebben gevonden om voor het seizoen ’20-’21 de training en coaching van onze JO12-1 op zich te nemen. Via deze weg willen wij Yannick Brinkmann en Stan Prins voorstellen, 2 jongens met een behoorlijk wat voetbalervaring die bij ons hun eerste stappen in het trainersvak gaan zetten.

  Yannick Brinkmann:
  Yannick is momenteel speler bij PEC Zwolle O19, waar hij sinds de O16 speelt. Hij heeft voorheen in de jeugd gespeeld bij de Blokkers, Hollandia en ’t Veerhuys. Yannick heeft al aardig wat bereikt als speler, waaronder een kampioenschap in de 2e divisie met Hollandia, landskampioenschap bij ’t Veerhuys en 3 jaar BVO/eredivisie ervaring met PEC Zwolle waar hij als aanvoerder van de O16 in het “high-potential”-programma van de Zwolse club zat. Yannick zal komend seizoen proberen om zoveel mogelijk van deze ervaringen over te brengen op zijn spelers. Dit in combinatie met zijn rustige, maar enthousiaste karakter geeft ons het vertrouwen dat hij onze jeugdspelers naar een hoger niveau kan brengen.


  Stan Prins:
  Wij zijn ook erg blij om Stan weer bij de club te verwelkomen, Stan maakte een belangrijk onderdeel uit van het O15 team wat promotie naar de 3e divisie heeft afgedwongen. Na zijn beginjaren bij de Westfriezen te hebben gespeeld heeft en een succesjaar bij Forward  heeft daarna de stap gemaakt richting Hollandia waar hij afgelopen seizoen in de JO19-1 speelde. Ondertussen heeft hij daar ook als zijn officieuze debuut gemaakt in het eerste. Buiten het veld is Stan ook actief in de zaal, na Hovocubo en Veerhuys, waar hij samen met Yannick Nederlands jeugdkampioen werd zal hij komend seizoen te bewonderen zijn in het geel van ZVV Zwaag. Stan is een zeer veeleisende speler voor zichzelf, maar zal dit ook van zijn spelers vragen. Hij weet als geen ander spelers te motiveren om net een stapje harder te zetten.

  Wij verwachten dat dit duo het maximale uit onze jeugdspelers gaan halen, en wij wensen ze daarbij veel succes!

rfwbs-slide