• Always Forward Walking Football

  Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 55-pussers die nog lekker actief bezig willen zijn.  

   

  Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dit bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend, er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijk om betrokken te raken bij onze vereniging.  

  Walking Football is ontstaan in Engeland, in Nederland verder uitgewerkt door Oldstars, waar de regels zijn bepaald. Dit initiatief is door het Ouderenfonds opgezet en inmiddels bij de KNVB ondergebracht.  

  Sinds drie jaar beoefenen de we dit spelsoort ook bij Always Forward. Iedere week spelen we onderling een wedstrijdje en met regelmaat doen we mee aan een toernooi in de regio. Altijd sportief en gezellig om deel te nemen.  

   

  Voor informatie of vragen hieromtrent kunt u mailen naar walkingfootball@alwaysforward.nl 

   

   

 • Trainingdetails / Wedstrijden

  Deze wedstrijd bestaat niet (meer)