• VRIJWILLIGERSWERK. OOK GOED VOOR JE CARRIERE?

  26 jul 2019
 • Onze eigen Loek Stam heeft zijn droombaan gevonden: Sportformateur bij de Gemeente Hoorn. Een baan waarbij sporten wordt aangeboden aan mensen van allerlei pluimage. Een heel leuke functie die alles te maken heeft met zijn vrijwilligersfunctie bij Always Forward. Loek heeft zich binnen de club vrijwel onmisbaar gemaakt als aanjager van talrijke initiatieven op maatschappelijk vlak. Met onder meer deze ervaring op zijn cv, heeft Loek nu een prachtige en belangrijke functie te pakken.

  Natuurlijk zijn wij enorm trots op Loek, we zullen zijn enorme betrokkenheid missen. Maar het biedt ook weer ruimte voor nieuwe kanjers. 

  Volg jij Loek op als aanspreekpunt voor maatschappelijk Verantwoord Sporten? 

  Voetbal is een sociaal gebeuren. Daarom hebben we mensen met een scherp oog voor sociale verhoudingen hard nodig. Begrijp jij als geen ander dat een voetbalclub als Always Forward ook een gemeenschap vormt? Een kleurrijke omgeving vol kansen en uitdagingen? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw visie. Kom je een keertje praten? Mail naar contact@alwaysforward.nl of bel06-42723020,dan maken we afspraak.

   

rfwbs-slide