• Always Forward zijn wij met z'n allen

 • Er is altijd van alles te doen bij Always Forward. Wat je maar wilt. Wanneer je maar wilt. Zo vaak je maar wilt. Jong of oud, het maakt ons niet uit want er is voor iedereen wel wat te doen. Zonder jullie hulp kunnen wij (en onze kinderen) niet voetballen! Doe je mee?

 • Vrijwilligerswerk bij Always Forward is gewoon leuk! De ultieme manier om nieuwe vrienden en kennissen te ontmoeten. Tegelijkertijd kun je elkaar en de club helpen in het delen van jouw talent. Iedereen heeft een talent en een passie. Of het nu klussen is, het organiseren van een bingo, het helpen in de kantine, trainen of coachen van een team of gewoon het bieden van een luisterend oor. Elke minuut die jij met ons deelt is waardevol voor Always Forward en draagt bij tot al die lachende gezichtjes op zaterdagmorgen of tijdens een evenement.

 • We hebben ruim 1200 voetballers bij de vereniging. Jongens, meiden, maar ook veteranen en voetballers die wat minder snel ter been zijn. Iedere hulp is welkom, van fluiters tot vlaggers, van trainer tot scout tot groepsleider.

  Meld je aan

 • Bij een flinke vereniging als Always Forward is er altijd werk aan de winkel. Denk aan onderhoud of aan de kantine. Maar ook op organisatorisch gebied is er behoorlijk wat te doen: bestuursfuncties, communicatie, financieel, evenementen: meer dan genoeg.

  Meld je aan

 • Always Forward kijkt verder dan voetbal. Ook de wereld om ons heen is belangrijk. Onze ouderen, de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, de studerende jeugd. Ook hier maken wij ons sterk, op allerlei manieren.

  Meld je aan