• Vitesse’22 O11-1 - Always Forward O11-1 = 6-4

  9 jun 2019
 • Vitesse’22 O11-1 - Always Forward O11-1 = 6-4

  De competitie is met nog een paar wedstrijden te gaan tegen het einde aan het lopen. De week voor deze wedstrijd was Always Forward (AF) al kampioen geworden. Dit werd pas bekend de dag erna dus voor de wedstrijd van deze zaterdag was er een klein bescheiden feestje. Aangezien de O11-2 de week erop kampioen kon worden, en beide selectie teams thuis mochten voetballen, is besloten om het kampioenschap dan met de hele selectie te vieren.

  Vandaag stond er een uitwedstrijd tegen Vitesse’22 uit Castricum op het programma. De nummer 2 van de competitie. De wedstrijd was om 12 uur en na het verzamelen bij de parkeerplaatsen van AF ging de colonne met auto’s richting Castricum.

  Daar aangekomen gingen de spelers Armin, Djairo, Jip, Lysander, Mats, Mick, Raoef, Relijnho, Sydney, Thijs en Tije naar de kleedkamer samen met de trainers Yotti en Arjan.
  Voor de wedstrijd begon waren de jongens nog gewaarschuwd voor onderschatting en gemakzucht. Aangezien de mannen al kampioen waren. En ongeslagen de competitie eindigen is natuurlijk ook erg knap.

  Begeleidt door een heerlijk zonnetje, voetballend op echt gras. Zou het best wel eens een mooi duel kunnen worden. De wedstrijd begon en AF was de beter van de 2 teams. Na wat aanvallen van beide teams maakte Relijnho de 1-0 na een mooie voorzet van Djairo.
  Slordig voetballen van AF en een feller Vitesse zorgde ervoor dat het 1-1 werd. Toch was het AF, beetje tegen de verhouding in die de 1-2 maakte dit via mooie combinatie tussen Tije en Raouf, met afmaker Raouf. Vlak voor rust werd het nog 2-2. Een terechte ruststand.
  In de rust bleven de spelers van AF op het veld en werd er nogmaals verteld dat de mannen moesten waken voor gemakzucht.

  De 2e helft begon en het was AF die op een 2-3 voorsprong kwam via Relijnho na een voorzet van Raouf. Maar Vitesse maakte vrij snel alweer 3-3. Een makkelijk gegeven penalty, genomen door Relijnho, zorgde ervoor dat AF weer op voorsprong kwam. Maar daarna werd het spel nog slordiger en ongecontroleerd. Met name het alleen voetballen. Als de mannen samen spelen creëren ze meer kansen dat dat eeuwige gepingel. 3-4 man voorbij proberen te spelen. Dat werkt niet. en dat lijken ze maar niet te begrijpen. Vitesse daarentegen werd sterker en sterker. Mede door het ongelofelijk onsportieve publiek van Vitesse’22 werd ook de verdediging van AF steeds onzekerder. En Vitesse won uiteindelijk terecht met 6-4.

  Een terechte nederlaag. Helaas niet ongeslagen de competitie eindigend. Na afloop werden de ouders en fans weer bedankt door de spelers en de ouders bedankten weer de spelers en trainers.
  Ook is er melding gemaakt bij de leiding van Vitesse’22 voor het gedrag van de ouders van Vitesse’22 O11-1. Een Fair Play plein hebben maar sprake van Fair Play is er niet bij deze ouders.

  De wedstrijd hierop volgende is het thuis tegen Spirit’30. En als de O11-2 ook kampioen wordt, is het groot feest op de velden en in de kantine van AF.

rfwbs-slide