• Update Team Covid: de bal gaat weer rollen!

  28 apr 2020
 • Goed nieuws voor alle jeugd van Always Forward: we gaan weer trainen, en wel vanaf morgen woensdag 29 april!

  Na een week lang plannen schrijven in samenwerking met de Gemeente Hoorn hebben we gisteravond toestemming gekregen om woensdag van start te gaan.

  Zoals bij alles op dit moment zal dat anders gaan dan jullie gewend zijn. De gezondheid van een ieder staat voorop, en daarom worden er terecht behoorlijk wat eisen gesteld aan verenigingen die de trainingen weer oppakken.

  Lees dus deze nieuwsbrief goed, zodat je bij je eerste training niet voor verrassingen komt te staan.

  En hou de groepsapp van je team in de gaten, want de trainers zullen je informeren over de exacte tijden. 

 • Regels en richtlijnen voor trainingen Always Forward

  • De trainingen zijn de komende dagen op basis van vrijwilligheid. Het is aan de ouders/verzorgers om te bepalen of hun kinderen komen trainen. Dit is dus niet verplicht. 
  • Trainingen tot en met de O12 teams zullen redelijk als vanouds plaatsvinden (met de nodige maatregelen). 
  • De trainingen van O13 tot en met O18 zullen meer aanpassingen kennen. Hier geldt immers de 1,5 meter regel. Trainers en TC hebben hiervoor een fantastisch plan bedacht, maar de regels zullen streng zijn. Zo mogen er echt geen duels om de bal plaatsvinden, en zullen we leden die zich niet houden aan deze regel na een waarschuwing niet meer toelaten tot de trainingen. Wellicht dat deze trainingen iets later van start gaan. Je trainer zal je hierover informeren. 
  • Als je verkouden bent of andere klachten hebt kun je niet deelnemen aan de trainingen. Blijf dan gewoon thuis. 
  • Kom zoveel mogelijk zelfstandig en op de fiets naar de trainingen. Ouders mogen hun kinderen afzetten op de parkeerplaats, maar NIET mee het complex op. Na afloop ook weer buiten het complex wachten. Heb je geen training? Dan mag je ook niet op het complex zijn. Dit geldt voor iedereen. In samenwerking met de afdeling Handhaving van de gemeente wordt hier streng op toegezien. Er staan hoge boetes op. 
  • Er zal steeds 15 minuten tussen de trainingen zitten. Kom niet eerder dan tien minuten voor aanvang van je training naar het complex. En verlaat na de training het complex direct. Blijf niet hangen, blijft niet praten. We willen geen groepsvorming, zeker ook niet bij de ouders. 
  • Kom in je trainingskleding en met een eigen bidon met water naar de club. Kleedkamers en kantine zullen gesloten zijn. Thuis douchen is dus de regel. 
  • Bij de ingang. van de velden is desinfecterende gel beschikbaar.  Iedereen die het veld betreedt, dient hiermee heel goed de handen schoon te maken. Trainers zullen hierop toezien. 

  Volg de aanwijzingen bij en op het complex goed op en luister naar de trainers en de vrijwilligers die op het complex aanwezig zijn. We zullen hier streng op moeten zijn om dit tot een succes te maken.

 • Het zal jullie niet verbazen dat deze hele opzet ook voor ons als club helemaal nieuw is. En dus is het even wennen.

  We hebben de afgelopen week echter gemerkt dat we met de steun van Team Sport van de Gemeente Hoorn in staat zijn om snel en flexibel te zijn en dus hebben we vertrouwen in dat we er met onze leden iets moois van kunnen maken.

  Mogelijk gaan we in de nabije toekomst ook mogelijkheden bieden voor niet leden om met ons mee te trainen. Hierover horen jullie dan later meer. We beginnen even bij onze eigen teams om te zorgen dat alles loopt zoals wij dat willen. 

  Mocht je vragen hebben, dan kun je die bij je eigen trainer stellen. Team Covid zal je de komende tijd blijven updaten over de voortgang van de trainingen en eventuele aanvullingen of wijzigingen op de richtlijnen en protocollen. Samen gaan we er iets moois van maken. 

  Sportieve groet,

  Team Covid Always Forward

  Willem Kluft
  Winston Grot
  Matthijs Wolff
  Mark Luiken
  Wim van Saane 
  Stef van Kleef

rfwbs-slide