• Trainers staf zondag selectie seizoen 2021/2022

  21 mrt 2021
 • Trainers staf zondag selectie seizoen 2021/2022

  We zitten eigenlijk nog in het seizoen 2020/2021, maar de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al begonnen. Zoals de meeste onder ons wel hebben mee gekregen, stopt onze huidige trainer Maarten Frankfort aan het einde van dit seizoen. Uiteraard is dit in goed overleg gegaan, en we wensen Maarten nog veel sportieve en gezonde jaren toe. Onze technische commissie heeft niet stil gezeten, en hebben voor de zondag selectie een trainers duo kunnen vast leggen voor het aankomende seizoen. Egidio Oude Groen en Rene Aaij zij stellen zich onder aan dit bericht verder voor! Ze mogen werken met een talentvolle Always Forward selectie, in het jaar dat we de (4 april) 100 jaar aantikken. Wij zijn gezegend met een prachtige senioren afdeling, zaterdag/zondag en de dames die ondanks de corona beperkingen de club trouw zijn gebleven, en hier bedoelen wij uiteraard niet alleen de selectie teams mee ! Wij vinden het fantastisch dat al onze leden zoveel begrip tonen, voor deze vervelende situatie. En de vereniging blijven steunen ! Onze leden lopen hier dus niet voor weg , en daar zijn we blij mee. “Always Forward zijn we met ze allen !” Wij zullen blij zijn als we het virus hebben overwonnen , zodat we het nieuwe seizoen weer ouderwets kunnen voetballen !!

  Het Bestuur


  ------------------------------------------------------------


  Beste voetbalvrienden,

  Komend seizoen mag ik samen met René Aay leiding geven aan het vlaggenschip van Always Forward. Voor mij betekend dat terugkeren bij de club waar ik al eerder gewerkt heb. Op dit moment ben ik voor het tweede jaar hoofdtrainer van vv Oosthuizen. Voor deze klus in Oosthuizen heb ik bij Always Forward de onder 17 en onder 19 mogen doen. Ik ben dus bekend met de warmte en de sportieve ambities van de club. Zelf woon ik samen in Alkmaar met mijn vriendin Joska en dochtertje Pip. Voor het komende seizoen hoop ik dat we in alle gezondheid weer aan de slag kunnen om een positief aanvallend spelend team neer te zetten. Ik kijk er naar uit om jullie snel te mogen begroeten langs de kant.

  Met sportieve groet,
  Egidio Oude Groen


  ------------------------------------------------------------

   


  Beste mensen van Forward,

  Via deze weg wil ik mij kort aan jullie voorstellen. Mijn naam is René Aaij, ik ben 42 jaar en woon samen met Marleen en onze 3 kids in Spanbroek. Voor mijn werk sta ik voor de klas op het SG Newton in Hoorn, daar geef ik lichamelijke opvoeding. Nadat ik mijn trainersdiploma heb behaald, ben ik bij HOSV en DESS aan de gang gegaan om ervaring op te doen. Na een seizoen even pauze te hebben genomen, kwam Egidio bij me met de vraag of het me leuk lijkt om samen Always Forward 1 te gaan doen. Wij hadden het er al vaker over gehad om samen een keer een club te gaan doen. Egidio kent de club al goed en is zeer positief over deze club met 1 van de mooiste namen van het Nederlandse voetbal. Wij denken veel hetzelfde over voetbal en willen ook altijd vooruit. Ik hoop jullie volgend seizoen te zien langs het veld, bij het kijken van een wedstrijd of in de kantine om lekker over voetbal te praten!

  Sportieve groeten,
  René Aaij

rfwbs-slide