• Stem voor onze toppers (Vrijwilliger van het jaar Noord Holland / Nederland)

  22 nov 2018
 • Momenteel staat in Hoorn Eric Beers met ruim 140 stemmen bovenaan. Een super mooi resultaat. Echter is dat nog niet genoeg. Steun Eric en help Always Forward en Eric aan een prijs van maar liefst 10.000 euro.

  Vrijwilliger Marco van Gasteren
  Vorig jaar was onze Marco van Gasteren bij de laatste zeven kanshebbers voor de prijs "Vrijwilliger van het jaar". Dit jaar hebben we 3 genomineerde onder onze leden, namelijk Eric Schipp, Eric Beers en Tineke Visser. Twee toppers die niet weg te denken zijn bij onze vereniging. Ze zijn er vaak en zijn er ook al jaren. Om die reden is het een mooi moment om hun te waarderen door gewoonweg voor hun te stemmen.

  Ga naar: https://ad.clubheldvanhetjaar.nl/ Selecteer vervolgens de naam van de vrijwilliger die voor jou het meeste dit verdient. Wanneer je hebt gestemd bevestig jouw stem door in je email deze te bevestigen (let op kan in je spambox komen).

  Help mee, nomineer de held van jouw club en vertel het AD waarom hij of zij op handen wordt gedragen. Wint jouw held? Dan wint onze club € 10.000,-.

  De gemeentewinnaars
  In iedere gemeente wint de clubheld met de meeste stemmen. Er wordt tijdens de stemperiode een aantal keer een tussenstand gepubliceerd, zodat je kunt zien hoe jouw clubheld er voor staat. Om een gemeentetitel te kunnen winnen zijn wel minimaal 50 stemmen nodig.

  De regiotitels
  De 15 regiowinnaars worden verkozen door de redacties van de betreffende dagbladen. De redactie kiest uit de 3 gemeentewinnaars met de meeste stemmen van de regio de winnaar van de regio. De regiowinnaar maakt vervolgens kans om de landelijke winnaar te worden en die wint € 10.000,- voor de vereniging. De regiowinnaars zijn uiterlijk bekend op vrijdag 7 december 2018.

  Award Uitreiking half december
  Op 17 december is de feestelijke Award Uitreiking. Op deze avond komen alle regiowinnaars bij elkaar en mogen zij de deskundige jury overtuigen waarom hij of zij de titel Clubheld van de Amateursport 2018 verdient. Alle regiowinnaars dienen op deze avond aanwezig te zijn om kans te maken op de hoofdprijs van €10.000,- voor de club. De deskundige jury selecteert op die avond de landelijke winnaar. De regiowinnaars die op plek 2 t/m 15 eindigen ontvangen natuurlijk ook een mooie prijs.

rfwbs-slide