• Stand per 27 september 2020

  28 sep 2020
 • Always Forward Voetbalpool 2020–2021

   

  Stand per 27 september 2020

   

  Negen van de 23 deelnemers aan de Always Forward Voetbalpool die hun formulier al hebben ingeleverd, hadden voorzien dat Forward de uitwedstrijd tegen KGB zou winnen, maar niemand, zelfs Willem Klaver niet, was optimistisch genoeg geweest om te denken dat dat met drie doelpunten verschil zou gebeuren.

  Corina Teunen, Frank Neefjes, Marco van Gasteren en Gerrit Visser hadden de productiviteit van KGB goed ingeschat en Tineke Visser had bij de openingstreffer van Forward twee redenen tot juichen, omdat deze treffer viel in de door haar gekozen geluksminuut, de elfde.

   

  De vijf punten die Djen Medley in de eerste speelronde van de competitie had behaald, waren voldoende om hem ook na de tweede wedstrijd de koppositie van de ranglijst te laten bezetten.

  Zeven deelnemers zitten hem nu op de hielen. Onder hen bevindt zich Monika Jorna, die vorige week het haar toekomende punt – wegens het goed voorspellen van het aantal door Hauwert ’65 gescoorde doelpunten – niet kreeg toebedeeld wegens een typefout in de programmering van de Excel-bestand. Die is nu gecorrigeerd.

   

   

  De deelnameformulieren kunnen nog tot 1 oktober worden ingestuurd, Een formulier kan worden aangevraagd per e-mail naar Hans Smit (JTEM.Smit@ziggo.nl).

   

   

  De volledige stand ziet er als volgt uit:

   

  1. Djen Medley: 5 punten

  2. Kees de Jong, Willem Klaver, Carin Kluft, Constant Teunen, Eric Schipp,

  Monika Jorna en Hans Smit: 4 punten

  8. Mark Luiken, Jan Zunnebeld en Dennis Teunen: 3 punten

  11. Corina Teunen, Frank Neefjes, Marco van Gasteren, Gerrit Visser en

  Tineke Visser: 2 punten

  16. Willem Kluft, Koos van Bockxmeer, Roland Dol en Luuk Danenberg: 1 punt

  20. Wim Verberne, Jan Tol en Ingrid IJtsma: 0 punten

rfwbs-slide