• Stand 7-11

  8 nov 2021
 • Always Forward Voetbalpool 2021/22

  Stand per 7 november 2021

   

   

  Wim Verberne meldde in zijn afscheidswoord na de wedstrijd van Forward tegen Winkel dat niemand de uitslag van die wedstrijd zou had voorspeld. Met betrekking tot de deelnemers aan de Always Forward Voetbalpool had hij daarin gelijk. Weliswaar hadden 15 van de 26 deelnemers een overwinning voor Forward als resultaat van de wedstrijd ingevuld (goed voor drie punten), maar bij de uitslagen kwam niemand in de buurt van de 9 – 2. Tineke Visser kwam er met de door haar voorspelde uitslag van 5 – 2 het dichtst bij. De 2 die zij voor het aantal door Winkel gescoorde treffers had ingevuld leverde één punt op. Ook Ingrid IJtsma en Patrick Tap kwamen op deze manier aan een dagtotaal van vier punten. Een paar deelnemers die een gelijkspel of een nederlaag voor Forward hadden voorspeld, verdienden met de door hen voorspelde twee doelpunten voor Winkel eveneens een punt.

  Geen enkele deelnemer heeft de zevende minuut, waarin Forwards eerste treffer viel te bejubelen, als geluksminuut gekozen, zodat voor dit element geen punten werden toegekend.

  Koploper Willem Kluft heeft gezelschap gekregen van Tineke. Beiden hebben 23 punten. Zij worden gevolgd door Marco van Gasteren en Ingrid, die op 21 punten zijn gekomen.

  Het totaal van Dennis Teunen is gecorrigeerd, omdat zijn juiste voorspelling van het resultaat van de wedstrijd tegen Hauwert ’65 vorige week niet in stand was meegenomen.

   

   

   

  De volledige stand luidt nu als volgt:

   

    1. Willem Kluft en Tineke Visser:   23 punten

    3. Marco van Gasteren en Ingrid IJtsma:   21 punten

    5. Carin Kluft en Wilco Tap:   18 punten

    7. Willem Klaver:   17 punten

    8. Gerrit Visser en Patrick Tap:   16 punten

  10. Frank Neefjes, Matt Wever en Eric Schipp:   15 punten

  13. Karin Ruiter:   14 punten

  14. Wim Verberne:   13 punten

  15. Constant Teunen, Roland Dol en Hans Smit:   12 punten

  18. Luuk Danenberg, Jan Tol en Tessa Kluft:   11 punten

  21. Kees de Jong, Corina Teunen en Dave Haverbusch:   10 punten

  24. Jorrit van Trigt en Dennis Teunen:   6 punten

  26. Koos van Bockxmeer:   3 punten

   

   

   

rfwbs-slide