• Sportcentrum Hoorn nieuwe topsponsor jeugd

  17 mei 2023
 • Sportcentrum Hoorn nieuwe Topsponsor Forward jeugd!

   

  Het is inmiddels algemeen bekend we dat we bij Always Forward maximaal inzetten op duurzaamheid. Niet alleen ten aanzien van de reeds aangebrachte zonnepanelen, warmtepompen en ledverlichting maar zeker ook wat betreft duurzame sponsors! Daarom zijn we ontzettend trots op het feit dat we Sportcentrum Hoorn hebben kunnen strikken als nieuwe sponsor van onze fantastische jeugd.

   

  Al tijdens de oriënterende gesprekken bleek onze mogelijke samenwerking een uitstekende match. Familie is bij dit toonaangevende Hoornse bedrijf, ondanks de indrukwekkende omvang, namelijk net als bij Always Forward het kernwoord. Niet alleen is het een zuiver Hoorns familiebedrijf, maar ook alle leden worden gezien en behandeld als familie.

  Omdat Frank en Rick zich daarnaast ook perfect kunnen identificeren met de manier waarop wij maatschappelijk verantwoord verenigen, met het feit dat we zoveel mogelijk beweging bij onze leden en de omgeving stimuleren en met onze visie op duurzaamheid, was de overeenkomst na een aantal zeer prettig gesprekken dan ook snel getekend.

   

  Aankomende drie seizoenen zal Sportcentrum Hoorn dus trotse Topsonsors zijn van de jeugdafdeling en zal het logo te zien zijn op de achterzijde van alle wedstrijdshirts. Behalve voor de jeugd, hebben we de heren daarnaast ook nog bereid gevonden om zich in te in te zetten voor onze geweldige vrijwilligers. Momenteel zijn we dan ook in gesprek over exclusieve deals en speciale abonnementen, die moeten zorgen voor nóg meer motivatie om vrijwilliger van onze prachtige vereniging te worden. Hierover later meer.


  Frank en Rick; nogmaals bedankt voor het vertrouwen en welkom bij Always Forward!

  Op naar een prachtig en duurzame samenwerking!

   

  www.sportcentrumhoorn.nl