• Prachtige dag voor ballenjongens Always Forward

    29 okt 2018
  • Een paar weken geleden kwam de vraag van AJAX binnen of er spelers van Always Forward ballenjongen of meisje wilde zijn bij de klassieker AJAX - Feyenoord. AJAX was zo tevreden over de samenwerking dat ze graag iets terug wilde doen. Een loting ging hieraan vooraf en een team werd uitverkoren. Nog een keer loten en 6 spelers (en begeleider Ronald Vos) van de JO14-1 konden worden verblijd met een uitnodiging.

    Daarnaast zijn er 2 ballenjongens door AJAX geloot uit de deelnemers van de AJAX clinic op 25 oktober bij Always Forward waar o.a. Kenji Harris van de JO13-3 werd verblijd.

    Vol spanning werden ze bij de hoofdingang ontvangen door de begeleiders van AJAX. De ouders werden voorzien van een toegangskaart en konden vervolgens foto’s gaan maken want ze vielen met hun neus in de boter met veel bekende (ex-)voetballers waaronder Winston Bogarde, Ronald de Boer, Frank de Boer, Michael Reiziger, Matthijs de Ligt en Jari Litmanen.

    De jongens kregen vervolgens een rondleiding in het Johan Cruijff stadion en moesten zich vervolgens in AJAX outfits kleden. Na een uitgebreide uitleg, kleine lunch en instructie gingen ze naar het veld en de rest is geschiedenis. Een 3-0 overwinning en een onvergetelijke herinnering aan een mooie dag in een sfeervolle uitverkochte Johan Cruijff stadion. Zie de foto’s voor enkele indrukken.

rfwbs-slide