• Pas nu je foto aan of upload hem in de voetbal.nl app

  28 jun 2019
 • Vandaag begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vanaf vandaag kun je namelijk je foto op je spelerspas wijzigen. Dit doe je met de KNVB wedstrijdzaken-app of de Voetbal.nl-app. De app kan je downloaden via de Apple store of de Google Play store. Let op: er zijn alleen apps voor IOS en Android. Voor Windows bestaat geen app. Om in te loggen met de app moet je het e-mailadres gebruiken waarop je deze mail ontvangt.

  Dus, is je foto wat gedateerd, was hij toch al niet zo duidelijk of vind je dat je jezelf wel beter kunt presenteren? Aarzel niet en upload een nieuwe foto.

  Het hoeft niet een officiƫle pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. En zorg voor een foto met voldoende contrast. Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen.

  Het bestand van de foto moet van het formaat JPG, GIF of PNG zijn. Om de kwaliteit van de foto's te behouden, adviseert de KNVB om te kiezen voor foto's die kleiner zijn dan twee megapixel (1600x1200 px). De foto's worden in Sportlink Club altijd geschaald naar het formaat 800x600 px.

  Lukt het je zelf niet met de app? Dan kun je je foto altijd mailen naar leden@alwaysforward.nl onder vermelding van 1) je naam,  2) je geboortedatum en  3) het team/de selectie waarvoor je uitkomt.

rfwbs-slide