• Opzeggen

  24 mei 2022
 • Let op!

   

  Opzeggen? Doe het vóór 31 mei

  Het voetbalseizoen loopt van 1 september t/m 31 mei. Als je wilt opzeggen (liever niet natuurlijk!), doe dat dan vóór 31 mei. Als je ná 31 mei opzegt ben je automatisch lid voor het nieuwe seizoen en moet je ook voor het nieuwe seizoen contributie betalen.  Dat betekent dat je dus voor het hele seizoen contributie betaalt, ook als je tussentijds opzegt of geblesseerd raakt.

  Wil je opzeggen stuur dan voor 31 mei een mail naar leden@alwaysforward.nl waarin je dit aangeeft. (Let op, opzeggingen via groepsleiders, coaches enz worden niet geaccepteerd. Dit moet gebeuren bij de ledenadministratie)

   

   

  Overschrijven naar andere vereniging

  Je kunt alléén overgeschreven worden naar een andere vereniging als alle contributie, boetes en eventuele openstaande bedragen zijn betaald. Is er nog iets niet betaald, dan kan er niet overgeschreven worden.

   

  Contributie

  Always Forward is een vereniging van leden. Samen zijn we de club en samen genieten we van voetbalplezier. Maar dat kan alleen als we allemaal onze contributie betalen. Binnen kort op de deze pagina vind je meer informatie over de contributie voor het seizoen 2022 2023 en de betaling daarvan. Heb je vragen over de contributie? Stuur dan een e-mail naar contributie@alwaysforward.nl.

   

  Factuur per e-mail

  Je ontvangt elk seizoen per e-mail een factuur voor de contributie. Zorg dus dat de club je juiste e-mailadres heeft. Wijzigingen in je e-mailadres kun je doorgeven via leden@alwaysforward.nl

   

  Betaling liefst via automatische incasso

  Het is het makkelijkste én het meest voordelig als je de contributie betaalt via automatische incasso. Heb je nog geen machtiging voor automatische incasso gegeven, door de volgende link te volgen, https://www.alwaysforward.nl/wp-content/uploads/alwaysforward/2019/10/Machtiging-mail-inzake-afgeven-automatische-incasso-12092019.docx 

  kan het machtigingsformulier worden opgevraagd. Mail het ingevulde machtigingsformulier naar leden@alwaysforward.nl

   

   

  Toeslag zonder automatische incasso

  Betaal je zónder automatische incasso, dan komt er een toeslag van €8,- bovenop de contributie. Een extra reden om alsnog te kiezen voor automatisch betalen.

   

   

   

  S.V. Always Forward

rfwbs-slide