• Ondersteuning Johnstone Academy bij Revalidatie Jeugdleden Always Forward

  9 mei 2022
 • Beste leden van Always Forward,

  Zoals in het recente persbericht over de samenwerking met Zwaluwen ’30 te lezen was wordt er momenteel veel tijd en energie gestoken om onze ambities waar te kunnen maken.

  Het kunnen presteren begint natuurlijk bij de basis; fit zijn. Conditioneel fit, maar ook lichamelijk fit. Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en lopen we wel eens tegen een kwetsuur aan. Een blessure hoort bij voetbal, maar revalideren en vervolgens sterker terugkomen is dan de enige remedie. 

  We zijn daarom erg blij jullie te kunnen melden dat we overeenstemming hebben bereikt met Darren Johnstone (oud-prof en performancetrainer) en Jerry van Dommelen (fysiotherapeut en krachttrainer) van Johnstone Academy om zich te ontfermen over de revalidatie van alle jeugdvoetballers tot 18 jaar binnen Always Forward. 

  Jerry is verantwoordelijk voor het stellen van een kundige diagnose en behandelt de speler eventueel in de praktijk van Fysiotherapie Boekestein aan de Dubbele Buurt te Hoorn. De fysieke revalidatie wordt voortgezet door Darren en Jerry op het veld bij Always Forward. 

  Voor spelers onder de 18 jaar geldt dat het complete revalidatietraject wordt gezien als fysiotherapie en worden de kosten volledig vergoed vanuit de basisverzekering.
  Uiteraard zijn Jerry en Darren in het bezit van een passende VOG-verklaring.

  De hersteltrainingen voor de jeugd zullen elke woensdag tussen 16:00 en 20:00 gaan plaatsvinden. 

  Vragen of behoefte aan dringend advies?

  Neem dan contact op via 06-14121022 (Naast bellen ook whatsapp mogelijk) of via djohnstone1993@hotmail.com

   

   

  Het bestuur van Always Forward

  Voorzitter@alwaysforward.nl 

rfwbs-slide