• Nieuwe folder Duijn Sport clubkleding

  17 aug 2019
 • Wij van Duijn Teamsport verzorgen de (sport)kleding binnen de vereniging, dit doen we in samenwerking met het merk Hummel.

  Bij Always Forward is het verplicht om de wedstrijden te spelen in het witte wedstrijdshirt, zwarte wedstrijdshort en zwarte wedstrijdkousen van het merk Hummel zoals afgebeeld in de Always Forward clubshop.

  Informeer bij je trainer/coach voordat je kleding gaat aanschaffen altijd eerst of er eventueel items gesponsord zijn!

  Overige items zoals het trainingspak, sweater, tas etc. zijn vrijblijvend met clubkorting te bestellen in de online Always Forward clubshop, uiteraard hopen we dat zoveel mogelijk leden dit aanschaffen zodat Always Forward mooi en uniform voor de dag komt.

  Leden kunnen kleding zien en passen in de showroom van Duijn Teamsport op De Oude Veiling 24 in Zwaag. Vervolgens kan het besteld worden in de online clubshop:alwaysforward.clubwereld.nl

  U kunt bij het bestellen aangeven of de kleding bedrukt moet worden met een naam, nummer of initialen, dit is niet verplicht maar vaak wel handig zodat je weet dat het jouw kleding is. De levertijd na het plaatsen van de bestelling is circa 5 werkdagen.
  De kleding is af te halen bij Duijn Teamsport of kan tegen betaling thuis worden bezorgd.

  Download folder

rfwbs-slide