• Nationale voetbaldagen

  24 mei 2022
 •  

  DE NATIONALE VOETBALDAGEN

   

  De KNVB organiseert het weekend van De Nationale Voetbaldag.  10-11-12 juni 2022.

  De voetbalvereniging verbindt wekelijks honderden mensen van jong tot oud met én aan elkaar. Mensen die elkaar anders niet hadden ontmoet. Doordat voetbal overal in Nederland toegankelijk is voor iedereen, leveren we met alle verenigingen een onschatbare waarde aan de maatschappij. En dat wil de KNVB aan heel Nederland laten zien en met elkaar vieren.

   

  Voetbalvereniging Always Forward sluit zich hier bij aan. De club viert het vijf-jarig bestaan van het MVV, het maatschappelijk verantwoord verenigen.  Dit is ondertussen geïntegreerd in de organisatie en erkenning als bestuursfunctie.  Met mooie ervaringen in de afgelopen tijd, waar de sociale factor van de vereniging een rol speelt. Soms in het persoonlijke leven van iemand, met een succesverhaal.

   

  Er is samenwerking en afstemming met o.a. 1.Hoorn, Team Sport, Stichting Netwerk, Fiolet Taaltraining, Hoorn Sportakkoord, het onderwijs, Werksaam WF en het wijkenoverleg HN-VK.  Heel actueel is wat Always Forward voor meerdere mensen uit de Oekraïne heeft kunnen betekenen.

   

  Aandacht voor de ouderen, stilstaan in de Week van Respect, ondersteuning van personen met een migratie achtergrond, stagiaires vanuit verschillende scholen en opleidingen, kansen voor degene met moeite richting de arbeidsmarkt,  kinderen met een beperking die willen voetballen, de Clean Up dag, de Regenboogweek. Er zijn nog meer activiteiten waar de voetbalvereniging actief in is.  Terwijl dagelijks de trainingen en wedstrijden plaatsvinden.  Met behulp van vele vrijwilligers is Always Forward een vitale club.

   

  Vrijdag 10 juni staat in het teken van de maatschappelijke betrokkenheid.

  Zaterdag 11 en zondag 12 juni is er voetbal, vanzelfsprekend.  Het Vastenburg Jeugdvoetbaltoernooi.  Eén van de grootste voetbalevenementen in West-Friesland.

   

  Info:  mas@alwaysforward.nl

rfwbs-slide