• Always Forward Keeperstraining

 • Always Forward geeft veel gerichte aandacht aan de opleiding en begeleiding van (jeugd)keepers. Onder leiding van een keepersco├Ârdinator worden de specialistische keeperstrainingen gegeven door zestien ervaren keeperstrainers. Wekelijks wordt op de dinsdagavond van 17.45-18.45 uur aan de jeugd van O8 en O9 en tot en met O17 (oude B junioren) van 18.45 - 19.45 uur keeperstraining gegeven. Onze O19 keepers trainen mee met de selectie- of overige seniorenkeepers. Zij trainen van 20.00-20.45 uur.

  Naast deze reguliere wekelijkse keeperstraining wordt tevens aan speciaal daartoe uitgenodigde jeugd-selectiekeepers iedere week een meer persoonlijke, individuele keeperstraining gegeven op de maandagavond van 19.30-21.00 uur.

  In de opleiding en begeleiding van jeugdkeepers besteden wij veel aandacht aan een viertal vaardigheden.  Naast technisch/tactische begeleiding in trainingen en wedstrijden, wordt veel tijd besteed aan het fysieke en mentale aspect. Voor het fysieke deel door middel van oefenvormen op het gebied van loopco├Ârdinatie en scholing door ervaren looptrainer(s). Mentale begeleiding is een voortdurend proces. Bij Always Forward is het belangrijk de jeugdkeeper zo te begeleiden, dat hij (zelf) vertrouwen ervaart en voor zichzelf leert opkomen.

 • Trainingdetails Alle keepers (ex Senioren 1)

  Dag, Datum, TijdDag, Datum, TijdVeldKleedkamer
  di 28-mei. 18:45di 28-mei. 19:45Veld 4A11
  di 04-jun. 18:45di 04-jun. 19:45Veld 4A11
 • Foto's van keepersdag 2018

 • Keeperstraining, het gehele jaar rond

  In de maanden juni, juli en augustus trainen wij wekelijks conditioneel met onze jeugdkeepers in het duingebied van Schoorl. Individuele en groepsoefeningen worden gedurende 1,5 uur uitgevoerd in een competitieve vorm. Extra punten worden echter verkregen wanneer de medekeeper wordt gemotiveerd!

  Plezier is voor alle vormen van keeperstrainingen voor ons essentieel!

 • Foto's Keepersdag 2017

 • Voor nadere informatie en contact

  Voor meer informatie (en nog meer mogelijkheden) kun je naar keepers@alwaysforward.nl

rfwbs-slide