• Always Forward Keeperstraining

 • Always Forward geeft veel gerichte aandacht aan de opleiding en begeleiding van (jeugd)keepers. Onder leiding van een keeperscoördinator worden de specialistische keeperstrainingen gegeven door zestien ervaren keeperstrainers.

  Mocht je de basisvaardigheden voor het keepen nog niet goed beheersen (in geval van een beginnende keeper) dan word je gevraagd om deel te nemen in het eerste uur. 

  Keepers moeten uitgenodigd worden door de groepsleider. Deze training is alléén bestemd voor keepers die wekelijks keepen.

  In de opleiding en begeleiding van jeugdkeepers besteden wij veel aandacht aan een viertal vaardigheden.  Naast technisch/tactische begeleiding in trainingen en wedstrijden, wordt veel tijd besteed aan het fysieke en mentale aspect. Voor het fysieke deel door middel van oefenvormen op het gebied van loopcoördinatie en scholing door ervaren looptrainer(s). Mentale begeleiding is een voortdurend proces. Bij Always Forward is het belangrijk de jeugdkeeper zo te begeleiden, dat hij (zelf) vertrouwen ervaart en voor zichzelf leert opkomen.

  Selectiekeepers
  Keepers die tot de selectie behoren dienen altijd de keeperstraining van Always Forward bij te wonen. Dat is een eis vanuit onze TC dat is opgenomen in ons beleidsplan. Het structureel niet aanwezig zijn op de training betekent uitsluiting van de selectie. 

 • Keeper o8 / o9 / 010

  Geen informatie

 • Keepers 011 / 012

  Geen informatie

 • keepers o17/o18

  Geen informatie

 • keepers VR 1/2 en Mo17/Mo19

  Geen informatie

 • keepers selectie sen.

  Geen informatie

 • Voor nadere informatie en contact

  Voor meer informatie kun je mailen naar contact@alwaysforward.nl

 • Keepersschool West Friesland

  De trainingen bij Always Forward worden gefaciliteerd in samenwerking met de keeperschool West Friesland. Namens deze school coordineert Ramon van der Pal de trainingen. Ramon is al vanaf zijn 6e jaar keeper. In de jeugd heeft hij gespeeld bij vv de Zouaven en Hollandia.

  Op zijn 13e jaar is hij naar AZ Alkmaar gegaan en is hij begonnen in de C1 tot en met de selectie van AZ. In deze jaren heeft Ramon ook gespeeld voor het Nederlands jeugd elftal JO14, JO15, JO16, JO17, JO18.

  Toen AZ besloot om niet verder te gaan met Ramon wilde hij zich richten op een maatschappelijke carrière en is toen bij Hollandia gaan keepen. Ramon heeft daar 8 jaar gespeeld met een korte uitstap naar AFC 34 en Westfriezen.

  In al die jaren heeft hij van verschillende keeperstrainers training gehad. Dat wilt hij nu graag overbrengen op de nieuwe generatie keepers. Ramon is in het bezit van UEFA B en C.

 • Keeperstraining, het gehele jaar rond

  In de maanden juni, juli en augustus trainen wij wekelijks conditioneel met onze jeugdkeepers in het duingebied van Schoorl. Individuele en groepsoefeningen worden gedurende 1,5 uur uitgevoerd in een competitieve vorm. Extra punten worden echter verkregen wanneer de medekeeper wordt gemotiveerd!

  Plezier is voor alle vormen van keeperstrainingen voor ons essentieel!

rfwbs-slide