• Jubileum tour

  25 mrt 2021
 • Always Forward Jubileumtour


  Aankomende 4 april is het zover. Always Forward 100 jaar!

  Een fantastische en zelfs koninklijke mijlpaal.

  Ondanks de bijzondere tijd waarin we momenteel leven hebben we besloten dit toch te gaan vieren.

  Groots te vieren wel te verstaan. Samen. Zoals altijd.

  Want zoals ons motto luidt; Always Forward zijn we met z’n allen.

   

  Zaterdag 3 april zal er de gehele dag op een creatieve en ludieke wijze worden stilgestaan bij het 100-jarig bestaan.

  De gehele binnenstad zal in het teken staan van ons feestelijke jubileum en als klap op de vuurpijl zal er een heuse Always Forward Jubileumtour plaatsvinden.

   

  De jubileumtour is een puzzeltocht die de deelnemers op interactieve wijze meeneemt door 100 jaar Always Forward. De tocht leidt je langs verschillende karakteristieke plekken alwaar men door het beantwoorden van vragen, het uitvoeren van opdrachten of volbrengen van andere activiteiten punten kan verzamelen. De tour is openbaar voor iedereen die mee wilt doen, lid of geen lid, en geschikt voor jong en oud. Deelname is gratis en er zijn vanzelfsprekend mooie jubileumprijzen te winnen. Uiteraard zal de tour plaatsvinden met in acht neming van de dan geldende corona regels en tevens zal hier streng op worden gecontroleerd.

   

  De tour zal ongeveer twee uur in beslag nemen. Deelnemen kan door op 3 april tussen 12.00 en 14.00 uur een deelnameformulier op te halen bij start- en eindpunt Het Huis Verloren aan de Kerkstraat 10 in Hoorn.

   

  Always Forward in de schappen

  Om er zeker van te zijn dat ons 100-jarig bestaan niemand zal ontgaan, zijn er gedurende de hele maand veel jubileumproducten en -acties terug te vinden in de schappen bij verschillende sponsors. Denk hierbij aan Always Forward ijs bij Vivaldi, Always Forward gebak bij Otten, Always Forward jubileumlikeur en jubileumvlaggen via de website en nog veel meer.

   

  Houd voor meer informatie omtrent alle jubileumactiviteiten onze website en social media kanalen in de gaten!

   

   

rfwbs-slide