• JO10-selectie werd 2de op AZ talententoernooi

    29 okt 2019
  • Al een tijdje speelt onze JO10-1 in de JO11 competitie. Je vindt ze in de schema’s als de JO11-3. Hiermee willen we voorsprong verkrijgen ten opzichte van andere clubs om dat ze hiermee langer gewend zijn op een half veld te spelen. 

    Nu speelden de JO11-3 (dus JO10-selectie) een groot toernooi bij AZ. Na een moeizame poulefase kwalificeerden ze zich voor de kwart, halve en uiteindelijk de finale van dit prestigieuze toernooi. Hier moesten ze aantreden tegen de Reigerboys JO10-1. Helaas hadden ze hier niet al het geluk van de wereld want de scheidsrechter beoordeelde niet alles in ons voordeel en verloren ze door een klein foutje in de verdediging de finale met 1-2. Hoe dan ook is het geweldige prestatie om tweede te worden op een sterk toonaangevend toernooi! Wij feliciteren ook onze jongens en leiding/trainers van de JO11-3 met deze prachtige prestatie! 

    De eerste scouts van AZ hebben zich inmiddels gemeld bij Always Forward. Noud Kraaijer (keeper) die begin van dit seizoen bij Forward is gekomen en is getraind door Edwin Keizer en Stan Bijl (beide AJAX) is één van de genodigden. 

rfwbs-slide