• Jeroen Stam nieuwe trainer JO15-1 en assistent Zondag 2

  8 jun 2020
 • De jeugdopleiding van Always Forward is continu bezig om een uitdagende omgeving te creëren waarin talent tot bloei komt.

  Dit seizoen is dat onder andere tot uiting gekomen in het feit dat er al meerdere jeugdspelers een stage hebben mogen afwerken bij FC Volendam of AZ.

  Bij Always Forward staat de jeugdopleiding hoog in het vaandel en de club ziet ook de noodzaak om te investeren in zijn jeugdtrainers en trainsters.

  Jeroen Stam is hier een fantastisch voorbeeld van. Jeroen is een clubman in hart en nieren, die zelf als jeugdspeler de gehele jeugdopleiding heeft doorlopen en al een aantal jaar deel uitmaakt van onze heren-selectie. Jeroen is daarna zijn kennis en kunde gaan delen met de jeugd, waar hij dit seizoen eindverantwoordelijk was voor onze JO13-2 waarmee hij in de eerste seizoenshelft promotie naar de 1e klasse heeft afgedwongen. Jeroen heeft vorig seizoen zijn UEFA C-diploma behaald en om in zichzelf te blijven investeren heeft hij deelgenomen aan de Technische Selectiedag van Ajax. Hij heeft hier een dusdanig goede indruk achtergelaten dat hij daar een stage heeft afgerond.

  Always Forward is trots op de ontwikkeling die Jeroen de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Hij is een toonbeeld van iemand die door hard werken, niet opgeven en in zichzelf te investeren zich enorm heeft ontwikkeld tot de persoon die hij nu is. Wij geven hem dan ook met het volste vertrouwen de leiding over onze JO15-1, komend seizoen weer uitkomend in de 3e divisie.

  Helaas heeft Jeroen door een slepende blessure de keuze moeten maken om als speler in het komende seizoen niet terug te keren bij onze selectie.

  Hij zal echter daar niet uit de kleedkamer verdwijnen, wij zijn overeengekomen dat hij Mark Slond zal gaan assisteren bij de trainingen en wedstrijden van ons tweede.

   

  Wij zijn erg trots dat we met Jeroen een trainer vanuit de jeugd kunnen doorschuiven naar de selectie en wensen hem veel succes met beide uitdagingen.

   

  Technische commissie Always Forward

rfwbs-slide