• Isa Dekker gaat met 20 JO16 Oranje speelsters richting Portugal

    5 feb 2019
  • Het Nederlands elftal voor speelsters onder 16 jaar reist met twintig meiden af naar het UEFA Development Tournament in Portugal. Voorafgaand aan het toernooi komt het team bijeen voor een driedaagse activiteit in Zeist.

    Onder 16 belegde van maandag 4 tot en met woensdag 6 februari een trainingskamp op de KNVB Campus in Zeist. Dit wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tegen SO Soest JO-15. De aftrap is 6 februari om 19.00 uur in Zeist.

    Een week later reist Onder 16 af naar Portugal, waar het een UEFA Development Tournament afwerkt. Naast het gastland treft het tam van KNVB-coach Roos Kwakkenbos de leeftijdsgenoten van Schotland en Duitsland. Nederland speelt haar wedstrijden in het stadion Vila Real De Santo Antonio in Monte Gordo.

    Wij zijn trots om te zien dat een telg van onze Always Forward jeugdopleiding deelneemt aan de selectie JO16. Het bevestigt dat we op de goede weg zijn, aldus groepsleider Arjen Koppes van de meiden- en vrouwentak van Always Forward. Meer focus, meer en betere begeleiding werpen zijn vruchten af en dit is nog maar het begin. We zullen Isa op de voet volgen en wensen haar veel succes.

rfwbs-slide