• Hoornse vrijwilligersprijs: Stem op de Toernooicommissie!

  28 nov 2019
 • Veel mensen in Hoorn doen af en toe of regelmatig vrijwilligerswerk. En deze vrijwilligers mogen best eens extra in het zonnetje gezet worden! Daarom organiseert Vrijwilligerspunt jaarlijks de Hoornse Vrijwilligersprijs in samenwerking met de gemeente Hoorn. Wie worden in 2019 de winnaars van de Hoornse Vrijwilligersprijs? Daar heeft u als inwoner van Hoorn invloed op!

  Drie categorieën
  De Hoornse Vrijwilligersprijs is onder te verdelen in drie categorieën: de Jonge Vrijwilliger (tot 23 jaar), de Vrijwilliger (vanaf 23 jaar) en de Vrijwilligersorganisatie. Er zijn dus drie winnaars van de Hoornse Vrijwilligersprijs.

  U krijgt de mogelijkheid te stemmen op úw favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie. De stemperiode is vanaf 15 november tot 3 december.

  Toernooicommissie SV Always Forward

  Al 25 jaar organiseert de toernooicommissie van Always Forward een van de grootste toernooien in Hoorn e.o. voor zowel de jongens- als meisjesvoetbal. In totaal werken 300 vrijwilligers voor Always Forward. Ze zetten zich in om zoveel mogelijk teams voor de wedstrijden en evenementen te werven. Daarnaast organiseert de commissie jaarlijks het ouder-kind toernooi met gezellige activiteiten. Ook worden loterijen opgezet waarvoor sponsoren worden geworven voor leuke prijzen.

  STEMMEN OP TOERNOOI COMMISSIE

rfwbs-slide