• Geen fusie met Zwaluwen’30...

  1 apr 2021
 • Stekker definitief uit mogelijke Fusie Zwaluwen en Always Forward.

   

  Helaas. Geen fusie. Geen HCSV Always Forward.

  Zoals een aantal van jullie al doorhadden, betrof dit uiteraard een 1 april grap!

  Het bleek er weer één voor in de boeken…

   

  Ook wij hoorden de laatste weken dat de fusiebesprekingen tussen Hollandia en Zwaluwen zich in de afrondende fase bevinden. Er zijn nog een aantal plooien glad te strijken, maar dan gaat het er toch echt van komen: HZC Hoorn. En daar mag Hoorn trots op zijn!

   

  Om de fusie de aandacht te geven die het verdient, besloten we geheel in eigen stijl een aanleiding te verzinnen om onze officiële felicitaties over te brengen naar Hollandia en Zwaluwen met deze mooi mijlpaal. Bij deze dus!


  Om de eeuwenoude strijd tussen vooral Hollandia en Forward te onderstrepen, vonden we dit geintje een fantastisch voorbeeld van de speldenprikken die door de jaren heen in het heetst van de strijd over en weer werden uitgedeeld. Uiteraard zal deze vriendschappelijk haat/liefde verhouding altijd blijven bestaan. Want laten we eerlijk zijn; uiteindelijk is dit waar het in het voetbal om gaat. Zonder tegenstander, geen strijd. En zonder strijd geen overwinning.

   

  Wij wensen Hollandia en Zwaluwen ontzettend veel succes met het afronden van de fusie, heel veel geluk als toekomstige eenheid en vooral ontzettend veel gezonde strijd tussen onze geweldige verenigingen.

   

  Santé!

   

   

rfwbs-slide