• Gedragsregels

  Algemene regels
  Als sportvereniging Always Forward zijn wij afhankelijk van het collectief, het gezamenlijke. Wij beoefenen niet voor niets een teamsport. Dit geldt dus niet alleen binnen de lijnen van het veld maar ook daar buiten. Op het veld heeft de scheidsrechter te zorgen dat de regels naar behoren gehandhaafd blijven. Buiten het veld zijn wij als leden van de vereniging op elkaar aangewezen. Als het goed is behoren wij elkaar te kunnen aanspreken op wat er binnen de club gebeurt. Ook voor wat ons gedrag betreft. Nu is het altijd wat moeilijk om elkaar daar zomaar op aan te spreken. Wij zijn toch allemaal vrienden en familie van elkaar. Maar juist dan moet er een sfeer zijn dat wij elkaar op de gewone basale regels rondom het voetbal gebeuren kunnen aanspreken. Het bestuur heeft een aantal gewone algemene gedragsregels besproken en wil dat dan ook kenbaar maken aan al zijn leden. Hier volgen ze. Het bestuur verwacht dat een ieder binnen de club zich zal houden aan deze regels en elkaar bij missers daarop zal aanspreken.

  GEDRAGSREGELS bij SV ALWAYS FORWARD
  Het is verboden om in de kleedkamers te roken. Gelieve ook niet in de gang van de kleedkamers te roken. Er mag onder geen beding glaswerk in de kleedkamers. Plastic bekers zijn te krijgen bij de medewerkers in de Materialen kamer. Indien er spullen in de kleedkamer liggen de deuren altijd op slot. Douchen is voor de spelers verplicht na een wedstrijd. Na de training en wedstrijd moet de kleedruimte en douche voor zover mogelijk schoon worden achtergelaten. Dus vegen en zo nodig de trekker door de ruimte heen halen. Na de training en wedstrijd de kleedkamers zo snel mogelijk verlaten. Praten doen wij niet onder douche maar in de kantine. Dat is veel gezelliger. Voetbalschoenen na gebruik buiten uitkloppen en niet boven de vuilnisbak in de kleedkamer.

  Na de training, het trainingsveld en de gebruikte materialen opruimen. Wedstrijd-, trainingsballen, hesjes en reserveshirts na gebruik retour bij de materiaalbeheerder. Wedstrijdformulieren voor de wedstrijd invullen en ondertekenen. Na de wedstrijd en training de sleutel van de kleedkamer en de thee- en limonadekannen terug naar de materialenkamer of kantine. Leiders en trainers dienen toe te zien op de gedragsregels bij de vereniging. Het bestuur van de vereniging is niet aansprakelijk voor vermissing en vernieling van persoonlijke eigendommen.

  Kunstgrasvelden
  Always Forward is trots op haar kunstgrasvelden. Door het hebben van kunstgrasvelden kan er nagenoeg het hele jaar gevoetbald en getraind worden. Om het kunstgras echter in optimale conditie te houden zijn er een aantal regels van toepassing. Enkele van die regels zijn, dat het kunstgras alleen toegankelijk is voor de spelers, leiders, scheidsrechters en assistentscheidsrechters van de wedstrijd die op dat moment plaatsvindt. Ouders/verzorgers, vrienden, vriendinnen en allerlei andere mensen dienen buiten de hekken te blijven. Het is voorts absoluut verboden om op het kunstgrasveld te roken. Tevens geen rommel, afval (zeker geen kauwgum) achterlaten op het kunstgras.

  Het is slechts een kleine moeite en echt heel simpel. Houd u zich alleen aan deze regels en wij allen hebben lang plezier van ons kunstgras.
   
  Het bestuur


rfwbs-slide