• Onze fotografen

  Bij Always Forward hebben wij een team van enthousiaste vrijwilligers die de mooie momenten komen vastleggen. 

  Via onze redactie kunt u een verzoek indienen om wat foto's te laten makenv, dit kan va redactie@alwaysforward.nl.

  Wilt u meer van onze fotografen weten kunt u (indien van toepassing) op de knop onder de foto klikken om meer van hen werk te zien. 

 • Expertise: Portret, reportage

  Materiaal: Canon spiegelreflex

  Info: Ik fotografeer sinsds 1998 en ben analoog begonnen. Gestart als hobby wat inmiddels uit de hand is gelopen tot een stukje bedrijfsmatig. Mijn zoon traint bij de club waardoor ik als vrijwilliger bij de club terecht ben gekomen. 

   

  Website Nathalie's Lifestyle

 • Toen ik met pensioen ging heb ik een vierjarige opleiding vakfotografie gevolgd aan Fotoschool Statief in Utrecht. Ik geef nu regelmatig korte fotocursussen van 3 keer 2 uur en ééndaagse workshops van van 3 uur Hoorn, Edam, Enkhuizen en De Rijp. Ook fotografeer ik wekelijks voor het Hoorns Nieuwsblad.

  Drie kleinzoons voetballen bij Always Forward en zelf speel ik elke woensdagmiddag mee bij de afdeling Walking Football van deze club.
   

  Website Jan Siebring

 • Expertise landschap, portret en familie

  Info: In 2016 kocht ik mijn eerste Canon spiegelreflex camera puur voor de hobby, voor de ontspanning ging ik heerlijk de natuur in om foto's te maken. Ik heb veel cursussen en workshops gevolgd om meer te leren van mijn camera. Ondertussen fotografeer ik veel meer als alleen landschap. Ik ben bij Always Forward terecht gekomen door mijn zoon die hier voetbalt en heb me aangemeld als vrijwilliger fotograaf om voor deze prachtige club voetbal herinneringen vast te leggen.

  Instagram Stella Evers

 • Stefanie van Delft

  Sinds jong meisje had ik al liefde voor fotografie. Uiteindelijk de stap gezet om een opleiding te volgen en me passie achterna te gaan. Naast het fotografie hou ik ontzettend van voetbal en spelen twee van mijn zoons bij de club. Dus hoe fijn is het om beide dingen te combineren.

 • Aymeric Buatois