• Forward2 VR1 en VR2

  6 sep 2021
 • Forward 2

   

  Forward 2 speelde zondag eveneens een bekerwedstrijd en ook dit team wist de uitwedstrijd met 1 – 4 te winnen. De prestatie van de mannen van Fred Bulens moet wellicht wat hoger worden aangeslagen, want de tegenstander, Spirit ’30 2, is er een die in de competitie in een hogere (nl. de eerste) klasse uitkomt.

  Forward 2 heeft voor eventuele plaatsing voor de knock-outfase echter nog een pittige weg te gaan, want er wachten nog twee Amsterdamse ploegen: tweedeklasser Swift 3, dat aanstaande zondag bij Forward op bezoek komt, en hoofdklasser AFC 2, dat over twee weken de gastheer van Forward zal zijn. De zondag gespeelde wedstrijd tussen deze komende tegenstanders eindigde in een 2 – 2 gelijkspel.

   

   

   

  Forward VR1 en VR2

   

  Forward VR1 maakte de favorietenrol in het duel tegen Winkel 2 heel ondubbelzinnig waar. In eigen huis won het team met 10 – 1. In de andere wedstrijd van de poule won WBSV met 4 – 1 van Sporting ’70, waardoor het ernaar uitziet dat het duel tussen Forward en WBSV, dat voor 19 september in Hoorn op het programma staat, zal gaan uitmaken welke ploeg naar de knock-outfase van het bekertoernooi gaat.

   

  Forward VR2 won uit bij RKEDO (een van 15(!) ploegen waarmee dit team in de derde klasse A is ingedeeld) met 1 – 2. Aanstaande zondag speelt het team thuis tegen de enige tweedeklasser in de poule, DWOW, dat thuis met 6 – 2 won van derdeklasser Soest SO, zodat dit duel beslissend kan zijn voor plaatsing voor de knock-outfase.

rfwbs-slide