• De Always Forward Family

  Met veel trots stellen we onze nieuwe hoofdsponsor van de gehele Always Forward jeugd aan jullie voor. Geen doorsnee sponsor of één van de vele mooie bedrijven die Hoorn rijk is, maar een uniek gevalletje. Een typisch Always Forward initiatief. Eentje die de nodige uitleg behoeft.

  De afgelopen seizoenen zijn nogal onstuimig geweest. Er is veel gebeurd, of eigenlijk juist niet gebeurd, en er is over het algemeen een hoop veranderd. Nu we onze club na deze heftige periode opnieuw onder de loep hebben genomen, kwamen we echter allemaal al snel tot één en dezelfde conclusie. Always Forward is hierop een uitzondering.


  Bij onze vereniging is er namelijk helemaal niet zoveel veranderd. Sterker nog: al ruim 100 jaar niet. Always Forward is nog steeds dezelfde voetbalvereniging die tegelijkertijd zóveel meer is dan een voetbalvereniging. Always Forward is een familie. Een familie die in de afgelopen 100 jaar alleen maar groter, hechter en sterker is geworden. Always Forward zijn we samen. Allemaal.

  Onze vereniging is een plek waar jong en oud samenkomt in een fijne, sportieve sfeer. Oog voor elkaar, altijd en overal. Daar gaat het om en dat willen we graag zo houden. Ook in de toekomst. Vanuit deze gedachte is dit initiatief geboren. Een initiatief van, voor en door de leden dat kan worden gezien als een afspiegeling van de absolute kern van Always Forward. Dat is De Always Forward Family.


  De Always Forward Family. Omdat iedereen meetelt!
  De Always Forward familie is een collectief van bedrijven, sponsors, particulieren en families die Always Forward een gezonde toekomst gunnen en een warm hart toedragen. Met gebundelde kracht staan we voor een veilige en gezonde toekomst. Op sportief, maar zeker ook op maatschappelijk gebied.

  Niet iedereen heeft gelijke kansen in het leven, maar hier mag niemand bij Always Forward iets van merken, vinden wij. Iedereen moet kunnen genieten van de talrijke evenementen en ieder jeugdlid moet met trots kunnen voetballen in hetzelfde magische zwart-witte tenue. De Always Forward Family staat hiervoor garant en investeert de opbrengst in de volgende zaken:


  • Een volledig tenue voor ieder jeugdlid.
  • Een vaste (groep) trainers voor ieder jeugdteam.
  • Een breder platform voor vrijwilligers met meer assistentie en efficiëntie.
  • Perfecte omstandigheden van doelpaal tot trainingsballen.
  • Meer aandacht voor sociale functie als belangrijk onderdeel van ontwikkeling van onze jeugd.

   

  De Always Forward Family. Binnen én buiten de club.
  Zonder (Goed) doel kun je niet scoren. Daarom zijn we met de Family een partnership aangegaan met de afdeling Kindergeneeskunde van het Dijklander Ziekenhuis en wordt een deel van het sponsorgeld van de Always Forward Family jaarlijks aan hen gedoneerd. Net als bij onze jeugdopleiding staat het kind en het gezin hier altijd centraal en daar dragen wij vanuit Always Forward graag ons steentje aan bij.


  De Always Forward Family leden.
  Natuurlijk is lidmaatschap van de Always Forward Family een keuze uit clubliefde. Een investering waarvan we de komende jaren het rendement terugzien in voetbalplezier, in vrolijke koppies en in prestaties. Dat is ons rendement. Dat alleen al maakt de investering voor ons dubbel en dwars de moeite waard. Wil jij meer informatie ontvangen of ook lid worden van onze Always Forward Family? Stuur dan een mail naar family@alwaysforward.nl en we nemen contact met je op.
  Op naar een mooie toekomst.

   

  Met trotse groet,

  Mark Luiken
  Interim Voorzitter