• ex-Forward speler Sontje Hansen krijgt Gouden Schoen van Ronaldo

  22 nov 2019
 • Sontje Hansen is met zes treffers topscorer geworden van het WK Onder-17. De Ajacied en ex-Always Forward speler kreeg de daarbij behorende Gouden Schoen uit handen van de Braziliaanse legende én oud-PSV’er Ronaldo.

  Hansen bleef Nathanael Mbuku (Frankrijk) en Kaio Jorge (Brazilië) één doelpunt voor. De prijs was nog een mooie opsteker voor Hansen, die gisteren de troostfinale met 3-1 had verloren van Frankrijk.

  Brazilië won de finale van Mexico en pakte voor de vierde keer het wereldkampioenschap onder-17. Gabriel Verón (Brazilië) werd uitgeroepen tot Beste Speler, vlak voor Adil Aouchiche (Frankrijk) en Eugenio Pizzuto (Mexico).

  Momenteel spelen er 2 spelers van Always Forward bij de jeugdopleiding van AJAX. Dat zijn Sontje en Max de Waal. Verder voetbalt Lyona Sion een tijdje mee op woensdag bij de jongste talentvolle meiden. 

  Bij AZ spelen er momenteel helaas maar 2 spelers uit Hoorn in de jeugdopleiding. Dat zijn opvallend genoeg ook 2 spelers van Always Forward. Vorig vertrok overigens  ook de oudere broer van Lyona naar een bvo. Dit was deze keer Volendam. 

  Er is meer talent aanwezig want er zijn er ook een paar (meiden en jongens) aan het voetballen bij Oranje. Kortom er zit veel talent in onze jeugdopleiding,

rfwbs-slide