• Eric Beers wint in Hoorn en Noord-Holland (clubheld van het jaar verkiezing)

  5 dec 2018
 • Een maand geleden is de landelijke actie van de KNVB en het Algemeen Dagblad gestart voor de ‘Clubheld van de Amateursport’. In deze verkiezing wordt er gezocht naar de clubheld van 2018, de vrijwilliger van het jaar die zich inzet voor zijn of haar sportvereniging.

  Dit jaar waren 3 toppers van Always Forward genomineerd waardoor er op hun gestemd kon worden. Uiteraard hebben wij zeker nog meer helden die deze waardering verdienen maar dit jaar werden Eric Schipp, Tineke Visser en Eric Beers in het zonnetje gezet.

  Beste van Hoorn en de Regio Noord Holland
  Meerdere weken van spanning en acties gingen hier aan vooraf om stemmen te werven voor deze toppers. Met maar liefst 1.032 stemmen won Eric Beers met de meeste waardering in de Gemeente Hoorn en de provincie Noord-Holland. Dit is op zich moeilijker om te winnen omdat hiervoor meer gemeentes meedoen dan in andere regio’s. De regio wordt bepaald door de redacties van het Algemeen Dagblad. Er zijn 17 regio’s te kenmerken en Noord Holland is niet ‘verkaveld’. Daarom zijn wij trots dat Eric met zo veel stemmen heeft gewonnen.

  Geheel terecht hoor je veel ouders en kinderen zeggen, maar Eric Beers zelf kan zo wel een lijstje van collega vrijwilligers noemen die het volgens zijn eigen zeggen meer verdienen. Bescheidenheid is ook iets wat bij ons past maar wij zien dit ook wel als een geschikt moment om iedereen er aan te herinneren dat sport mede mogelijk wordt gemaakt door dit soort helden. En wij alleen maar meer helden kunnen gebruiken. Helden die kunnen helpen in de kantine, klusjes doen, helpen als scheidsrechter of wat dan ook. Voor iedereen is er plek bij Always Forward.

  Award Uitreiking half december
  Op 17 december is de feestelijke Award Uitreiking voor een landelijke waardering. Op deze avond komen alle regiowinnaars bij elkaar en mogen zij de deskundige jury overtuigen waarom hij of zij de titel Clubheld van de Amateursport 2018 verdient. Alle regiowinnaars dienen op deze avond aanwezig te zijn om kans te maken op de hoofdprijs van €10.000,- voor de club. De deskundige jury selecteert op die avond de landelijke winnaar. De regiowinnaars die op plek 2 t/m 15 eindigen ontvangen natuurlijk ook een mooie prijs.

rfwbs-slide