• Eindstand voetbalpool!

  8 jun 2022
 • Always Forward Voetbalpool 2021/22

  Eindstand

   

   

   

  De meeste deelnemers aan de Always Forward Voetbalpool hadden van Forward een overwinning verwacht in de wedstrijd tegen DWOW en zij bleken het goed gezien te hebben. Drie van hen, Willem Klaver, Wilco Tap en Constant Teunen, hadden ook de juiste uitslag (4 – 1) voorspeld en zij konden derhalve vijf punten op hun conto bijschrijven.

  Tot degenen die naast de uitslag ook het door een van beide ploegen gescoorde aantal doelpunten juist hadden voorspeld en daarmee vier punten rijker werden, behoorde koploopster Tineke Visser, die daardoor haar positie m.b.t. de wedstrijd van de dag versterkte en de eerste prijs in de wacht sleepte.

  Het eerste doelpunt van Forward viel in de 26e minuut, die door geen enkele deelnemer als geluksminuut is gekozen

  Het totale aantal punten dat kon worden toebedeeld voor het juist voorspellen van de eindvragen was betrekkelijk klein. Forwards plaats in de eindstand van de derde periode is de negende (juiste voorspeld door Koos van Bockxmeer); die in de algemene eindrangschikking de zevende (goed voorzien door Luuk Danenberg). Stan Prins is de topscorer van Forward geworden (net voor Joost Ruttenberg), hetgeen alleen Patrick Tap had verwacht. Geen enkele deelnemer deed de juiste voorspelling van het totale aantal doelpunten dat Forward scoorde (66) of tegen kreeg (45). Wat betreft het hoogste aantal doelpunten door Forward in een wedstrijd gescoord, kwam niemand zelfs maar in de buurt van het juiste aantal (11 tegen Hugo Boys). Het cijfer met betrekking tot de tegentreffers (4 tegen KGB en VVW) daarentegen was door liefst negen deelnemers juist voorspeld. Onder hen bevinden zich Ingrid IJtsma en Jorrit van Trigt, die mede dankzij de hiermee behaalde vijf punten stegen naar de gedeelde tweede plaats van de ranglijst. Zij delen de tweede en derde prijs. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

   

  De eindstand luidt als volgt:

   

    1. Tineke Visser:   72 punten

    2. Jorrit van Trigt en Ingrid IJtsma:   63 punten

    4. Gerrit Visser:   61 punten 

    5. Marco van Gasteren en Roland Dol:   60 punten

    7. Jan Tol:  58 punten

    8. Matt Wever, Wim Verberne, Luuk Danenberg,

  Frank Neefjes en Constant Teunen:   56 punten

  13. Corina Teunen:   55 punten

  14. Hans Smit en Wilco Tap:   54 punten

  16. Willem Kluft:   52 punten

  17. Willem Klaver:   51 punten

  18. Patrick Tap:   50 punten

  19. Tessa Kluft:   48 punten

  20. Carin Kluft:   47 punten

  21. Dennis Teunen, Eric Schipp en Kees de Jong:   46 punten

  24. Karin Ruiter:   42 punten

  25. Dave Haverbusch:   40 punten

  26. Koos van Bockxmeer:   34 punten