• De trainingen van de JO8 en JO9 zijn zeer kleurrijk!!

    29 nov 2018
  • Het is bijzonder kleurrijk op de velden bij de JO8 en JO9 selectie. Trainer Eric Beers heeft een methode van AJAX in zijn selecties ingebracht van verschillende kleuren sokken. Met deze sokken kunnen spelers aangeven wat hun minder goede been is en ze kunnen ook door veel te trainen steeds een ‘promotie’ krijgen en een daarmee gemoeide andere kleur sok. Wat iedereen er nu van vindt is daar niet belangrijk want de kinderen vinden het echt geweldig!

    De uitleg bij de sokken is als volgt: Rood-zwart, je gebruikt je mindere been niet. Groen-zwart, je laat zien op de training en wedstrijden dat je ook je mindere been gebruikt.Zwart-zwart, je gebruikt beide benen voor passen en schieten.

    Met trots vertelden de spelertjes hoe ze aan de kleuren kwamen en wat ze daarvoor moesten doen. Oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Verder dat ze huiswerk meekregen door middel van een wekelijks whatsapp filmpje waar een speler een oefening voordoet en vervolgens iedereen dezelfde oefening in de groepsapp terug plaatste (met zichzelf gefilmd door de ouders). Sommige leidde tot de nodige hilariteit dat onderstreept dat de jongens veel lol hebben in de JO8 en JO9 selecties.

rfwbs-slide