• Corona virus: brief voorzitter

  17 mrt 2020
 • Best Forward Lid,

   

  In deze onzekere tijden willen we jou, als lid van onze prachtige club, graag op de hoogte houden van hoe Always Forward omgaat met de situatie in Nederland en binnen onze club.

  Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is, op het werk of bij de sportclub. Samen maken we het verschil. Om die reden gaat het welzijn van onze leden voor alles. We nemen daarom continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM, binnen Always Forward ten strengste worden nageleefd.

   

  Dit houdt het volgende in:

  - Geen (oefen)wedstrijden voor mini’s, junioren en senioren.

  - Geen trainingen voor mini’s, junioren en senioren.

  - Geen overige activiteiten.

   

  Tevens het uitdrukkelijke advies: géén team gerelateerde activiteiten op andere locaties te organiseren!!!!!

  Wanneer er de komende periode ontwikkelingen zijn vanuit de KNVB of het RIVM, wordt iedereen geïnformeerd.

  Op de website van het RIVM wordt informatie continue bijgewerkt over alle ontwikkelingen rondom het corona virus; www.rivm.nl/coronavirus/covid-19.

  Onze technische commissie zal de komende dagen een programma aanbieden, waarbij er individueel getraind kan worden aan de hand van een samengesteld programma voor de verschillende leeftijdscategorieën. Deze zal dan elke week, zolang deze situatie duurt, vervangen worden door een nieuw programma voor die week.   

   

  Wij wensen eenieder een zeer gezonde tijd toe,

   

  Willem Kluft

  Voorzitter

rfwbs-slide