• Café Ome Tinus sponsort Always Forward 10!

  9 mrt 2020
 • Succes gaat gepaard met aandacht, zo ervaart het tiende van Always Forward dat ook. Nadat zij vorig jaar kampioen zijn geworden van de 8e klasse kon niemand meer om hen heen. Naast de landelijke media-aandacht, stonden vele potentiele sponsoren in de rij. Omdat gezelligheid hoog in het vaandel staat bij het tiende was een samenwerking met een café dan ook zeer voor de hand liggend. Vanaf speeldag 1 van het huidige seizoen wordt de derde helft standaard vervolgd in de stad. Dit gebeurt onder het genot van een koud biertje en een lekker kroeghapje.

  Met heel veel trots kan het tiende meedelen dat de samenwerking met Café Ome Tinus een feit is!

  “Wij noemen dit eigenlijk een klein stukje ouderwets Amsterdam in Hoorn". Een plek waar nog ouderwets gezellig een zanger achter de bar staat, waar er nog keihard meegezongen mag worden en waar een blokje kaas en een plak ossenworst nog onder een lekkere hap valt. Een plek waar "krijg toch allemaal de kolere" een liedje is en waar een onbekende een nog niet voorgestelde vriend is.” Aldus Kevin en Jesse, trotse eigenaren sinds januari 2019.

  De samenwerking werd feestelijk beklonken op 20 februari, tijdens een waar teamfeest in het café. Tijdens deze avond werden de gloednieuwe sporttassen uitgereikt door Kevin en Jesse. De sporttassen zijn te herkennen aan het logo van Ome Tinus. Deze tassen zijn ruim genoeg om iedere week de 3 punten in kwijt te kunnen, om deze vervolgens weer mee te nemen naar de derde helft! Het tiende zal nog vele seizoenen gebruikmaken van de Amsterdamse gezelligheid en gastvrijheid van dit mooie café, en raadt onze mede Forwarders zeker aan eens een kijkje te nemen hier, of sluit gerust aan op zondagmiddag!

  Café Ome Tinus is te vinden op de Dubbele Buurt 3 in Hoorn.

  http://cafeometinus.nl/

rfwbs-slide