• Always Forward Zondag 1 naar 3e Klasse

    27 mei 2020
  • Dik verdiend: dat was het oordeel van voorzitter Willem Kluft over de promotie naar de 3e Klasse van het eerste zondagteam. Direct na de laatste training onder coach Yotti Papamelodias richtte de voorzitter het woord tot de spelers. Een echt feest is niet mogelijk, en ja het is een raar seizoen. Maar er is geen twijfel dat dit team verdiend promoveert. En het leidt ook geen twijfel dat dit ook een verdiende afsluiting is voor Yotti en zijn staf, aldus de voorzitter.

    De spanning zat er dinsdagmiddag overigens flink in toen bleek dat de KNVB vandaag een knoop zou doorhakken over het wel of niet promoveren. Zowel voorzitter Kluft als coach Papamelodias gaven aan dat de zenuwen tot grote hoogte gestegen waren. Toen de KNVB uiteindelijk middels een telefoontje aan de voorzitter het goede nieuws bracht, liet deze op zijn beurt zijn hoofdtrainer weten dat ie het komend seizoen kan schudden tegen zijn oude club. Papamelodias maakt de overstap naar VVW dat eveneens in de 3e Klasse uitkomt. 

    Zonder feest, maar met een bescheiden biertje werd er vervolgens (geheel volgens het 1,5 meter protocol van Team Covid)  geproost op het succes dat niet achter de bureaus maar toch echt op de velden verdiend is. 

    Namens iedereen bij de club van harte gefeliciteerd Yotti en team!

rfwbs-slide