• Always Forward Vrouwen 1 naar de 2e Klasse!

  12 jun 2020
 • In navolging van de Heren Zondag 1 is het ook het vlaggenschip van de meidenafdeling gelukt om te promoveren naar de 2e Klasse. Een prachtig resultaat na een jaar waarin ontwikkeling, teamspirit en gedrevenheid voorop stond.

  Afgelopen maandag kreeg voorzitter Willem Kluft, nadat hij eerder op de middag foutief geïnformeerd werd, het verlossende bericht vanuit de KNVB dat de Vrouwen 1 promotie naar de 2e Klasse hadden afgedwongen.
  Zodoende bestond de dinsdagavond-training vooral uit een feestelijke samenkomst.

  Voorzitter Willem Kluft richtte zich aan het einde van de training in het bijzijn van een aantal bestuursleden en TC-leden tot de speelsters en staf. Hij complimenteerde het team met het getoonde spel en gaf aan dat de promotie dik-en-dik verdiend is.

  Het is een ongekende prestatie van onze Vrouwen 1. Hoofdtrainer Ray Hessels complimenteerde na afloop vooral de collectiviteit en prees de teamspirit en de voetbalkwaliteiten als drijvende kracht achter deze promotie. Eerder op de dag liet Jolanda Stam-Hart al weten onwijs blij te zijn dat ”het mooiste voetbal van de competitie hiermee haar gerechtigheid kon behalen.”.

  Een groot feest kon het vanwege de Corona-maatregelen helaas niet worden. Laten we hopen dat we samen met de Heren Zondag 1 zo snel mogelijk luidkeels met Ray’s ”Aloutte, show me Aloutte” de beide promoties kunnen zegevieren.

  Namens iedereen binnen de club willen wij de voltallige spelersgroep en staf van de Vrouwen 1 bedanken voor hun inzet dit seizoen en feliciteren met de promotie naar de 2e Klasse.

rfwbs-slide