• Always Forward O19-1 vs SV Westfriezen Seniorenteam WEDSTRIJDVERSLAG

  25 aug 2020
 • In aanloop naar de belangrijke bekerwedstrijd aankomende zondag kende de O19 van Always Forward een zeer goede generale repetitie.

  De O19 kende aanvallend een stroeve start van de wedstrijd, maar de jongens van de O19 grepen de Westfriezen vanaf minuut 1 voetballend bij de keel. Het stond na 20 minuten al 2-0 en het beloofde geen prettige middag te worden voor de tegenstanders.

  Niets is minder waar: De formatie van coach Schuitemaker walste in de 2e helft over de Westfriezen heen met prachtig tiki-taka voetbal en wist nog 7 keer te scoren. Iedereen speelde een dijk van een wedstrijd en alles klopte: De verdediging stond als een huis, het middenveld voerde de aanval met prachtige passes en die aanval was dan weer zeer effectief.

  De hoofdrollen voor deze wedstrijd waren weggelegd voor Robin (hattrick), Pepijn (2 goals) en Beau (2 goals) met hun gezamenlijke contributie van 7 doelpunten.

  De jongens van de O19 hebben het lastig gemaakt voor coach Schuitemaker en assistent Buis, die nu de basisopstelling moeten bepalen voor de komende wedstrijd met alle kwaliteiten die ze hebben zien spelen.