• Always Forward O11-1 – Spirit’30 O11-1= 8-2 (6-2)

  9 jun 2019
 • Always Forward O11-1 – Spirit’30 O11-1= 8-2 (6-2)

  Kampioenen, kampioenen, olé, olé, olé. Afgelopen zaterdag, 25 mei, was het bij Always Forward (AF) 1 groot feest. Het ene na het andere team van AF werd deze zaterdag kampioen. We are Champions van Queen galmde vanuit de kantine regelmatig over de velden. De jongens van O11-1 waren al kampioen maar ook de O11-2 kon kampioen worden. Terwijl de 011-2 aan het voetballen was, moedigden de jongens van O11-1 hun selectie team genoten aan. En jawel met een overwinning van maar liefst 14-1 werd de O11-2 kampioen gefeliciteerd mannen en vrouw!!

  Later op de dag mocht de 011-1 aantreden. De spelers Armin, Djairo, Jip, Lysander, Mats, Mick, Raoef, Relijnho, Sydney, Thijs en Tije naar de kleedkamer samen met de trainers Yotti en Arjan. En de O11-2 stonden langs het veld om hun teamgenoten aan te moedigen. De wedstrijd begon om 11.45 en AF speelde de wedstrijd in hun kampioensshirt.

  AF was veel beter dan Spirit’30 en het was dan ook geen verassing dat AF snel op voorsprong kwam door een goal van Relijnho uit een voorzet van Sydney. Tije zorgde voor een 2-0 voorsprong opnieuw uit een voorzet van Sydney en Mick maakte de 3-0. Dit keer was het goed doorgaan van Armin waardoor er gescoord kon worden. Vlak voor rust deed Spirit wat terug en het stond met de rust 3-1.

  Na de rust bleek Spirit heel effectief te zijn, hun 2e kans leverde ook meteen hun 2e doelpunt op waardoor het nog even spannend leek te gaan worden.

  Toch was het, ondanks een vervelende sfeer op het veld en aan de zijkant, AF die veel sterker was en uitliep naar een 6-2 voorsprong onder begeleiding van gezang van de O11-2.
  De 4-2 kwam van Raouf. Hij gaf zijn tegenstander een fraaie panna en kon eenvoudig doorlopen en 1 op 1 met de keeper van Spirit de bal tegen het net schieten. De keeper van Spirit had gedurende de wedstrijd heel veel ballen tegengehouden. De 5-2 Was een vrije trap van Raouf en de 6-2 een vrije trap van Relijnho. Uiteindelijk gaf de scheidrechter door dat het een 8-2 uitslag was geworden. Dit maakt voor het hele gebeuren verder ook niet uit. Want na het fluitsignaal vlogen de spelers van O11-2 het veld op en samen met de O11-1 werd er feest gevierd met elkaar.

  Daarna werd de selectie van O11 gehuldigd in de kantine. Dansend op de tafels zongen de spelers en vierde ze hun kampioenschappen. Buiten een kampioenshirt kregen alle spelers ook nog een mooie beker als aandenken. Heel erg leuk en super gaaf.

  Super gedaan alle spelers van de selectie!
rfwbs-slide