• Always Forward JO19-1 vs DCG JO19-1

  6 sep 2020
 • De tweede bekerwedstrijd was voor zowel de mannen van Always Forward O19-1 als de bezoekers uit Amsterdam een hele belangrijke. Dat was op alle fronten te merken: Het was een verhitte wedstrijd met veel goals, kaarten, overtredingen en eentje die helaas afgesloten werd met handgemeen tussen beide teams.

  De wedstrijd begon met een heerlijke treffer van Robin aan de kant van Always Forward. Daarna denderde Always Forward door met twee goals die volgden van Pepijn, die er overigens 5(!) gemaakt heeft uiteindelijk.

  Nadat onze jongens 3-0 voorstonden, leken ze wel in slaap te vallen: De bezoekers uit Amsterdam kwamen terug met 3 doelpunten en maakten zelfs de 3-4. Nu moest de Always Forward O19 keihard aan de bak en de achterstand goedmaken. Iets wat ze zeker hebben gedaan: De heren zijn de strijd aangegaan en Pepijn heeft er zijn eigen draai aan gegeven met een hattrick na rust, om zijn aantal van 5 goals compleet te maken. Er viel nog wel een goal van de tegenstander tussen, maar die mocht niet baten.

  De tegenstanders raakten uiteindelijk erg geïrriteerd na de 6-5. Een tegenstander trapte de bal naar de middenstip, waarna een speler van Always Forward die bal halverwege ving en tijd rekte door weg te lopen met de bal en hem weg te trappen, iets wat zorgde voor veel woede bij de tegenpartij en de speler van Forward werd onnodig hard getackeld. Hierop volgde enige commotie, maar uiteindelijk werd alles volwassen afgehandeld.

  Kortom: Een 6-5 overwinning voor de Always Forward O19-1, waarvoor de heren gestreden hebben.

  Volgende week wacht de heren een thuiswedstrijd tegen WV-HEDW uit Amsterdam.