• Always Forward 4 wordt in nieuwe tenues gestoken!

  12 okt 2020
 • Always Forward 4 wordt in nieuwe tenues gestoken! 

   

  Het huidige Always 4 speelt sinds de oprichting met HydroThane op de shirts. Dit seizoen hebben zij echter een andere sponsor gevonden: De Jager woning- en projectstoffering.  

   

  HydroThane was het eerste bedrijf dat het vierde wou gaan sponsoren. Maar wat doet HydroThane precies? HydrotThane is een groep van bedrijven die gespecialiseerd zijn in industriële afvalwaterbehandeling, waterrecycling, vergisting van vast afval en biogasbehandeling. Always Forward 4 wil via deze weg Hydrothane hartelijk bedanken voor de sponsoring van de afgelopen vier seizoenen! De tenues zullen zeker goed gebruikt blijven bij Forward, want de JO17-3 gaan hier in voetballen. 

   

  Dit seizoen is er dus een nieuwe koers ingeslagen voor Forward 4, met daarbij behorend een nieuwe sponsor: De Jager woning- en projectstoffering! Dit bedrijf is, zoals de naam al doet vermoeden, gespecialiseerd in woning- en projectstofferingen. Always Forward 4 zal niet alleen in nieuwe tenues spelen, maar ook gloednieuwe trainingspakken mogen dragen dankzij dit vakbedrijf. Wij willen via deze weg ook de Jager woning- en projectstoffering hartelijk bedanken voor het vertrouwen en hopen op mooie resultaten de aankomende seizoenen!

   

  Indien jullie geïnteresseerd zijn in de ontwikkelingen van Forward 4, volg dan de Facebook pagina: Always Forward 4. Hier worden de wekelijkse wedstrijdverslagen gedeeld en ook nieuwtjes vanuit het team ontbreken hier niet. 

   

  De technische staf van Always Forward 4 

   

   

   

rfwbs-slide