• Activiteiten met betrekking op de maatschappelijke functie van Always Forward:

  10 aug 2018
 • Op Hemelvaartsdag 10 mei was de Battle4Life de obstacle run in het Julianapark, zo’n 1300 bezoekers - aanmelding, tassenopslag en kleedkamers gebruik op het complex.  Het goede doel is inloophuis Pisa, voor mensen met kanker. De opbrengst was ruim € 20.000.

  Diabetes Challenge, Bas vd Goor Foundation in samenwerking met Team Sport gemeente Hoorn. Wandelevenement 2 keer per week, dinsdagavond en donderdagmorgen verzamelpunt is Forward. Tot en met september. 

  Senioren Triatlon Team Sport gemeente Hoorn, was 29 juni. De kantine was tussen-stop in de route.

  TEAM 1620 met jongens van de wachtlijst in de leeftijd 16 - 20 jaar. Voetballers met veelal met een  andere culturele achtergrond. Uitstekend begeleid door Rachid Uad en Erwin Mostaard.

  1.Hoorn staat nog steeds klaar om een STO in te vullen. Thema:  gedrag bij kinderen. Verwantschap met het autismespectrum, ADHD, pedagogiek en veiligheid.

  Karin Pannekoek  (hockey top) nu MVV coördinator en adviseur is langs geweest. Mooi gesprek waar ook Christa Zijp beleidsmedewerker sport gemeente Hoorn bij aanwezig was.

  De Hogeschool van Amsterdam heeft in de periode september t/m januari groep studenten beschikbaar voor opdracht / onderzoek.

  De KNVB werkt achter de schermen aan Verenigingskunde. De verwachting is dat over 10 jaar de deelname aan sportverenigingen en het verenigingsleven fors minder zal zijn.

  Wijk Kijk Festival, kunst en cultuur in de wijken Hoorn-Noord en Venenlaankwartier  zondag 1 juli. Forward was ondersteunend in de organisatie.

  Er is afscheid genomen van Nel Douw als wethouder gemeente Hoorn.  Nel ‘opende’  vorig jaar het MVV bij Forward.

  Op zaterdag 7 juli het Wereldteams Toernooi, met een Syrië team, een Eritrea  team, team mix Horizon College en een samengesteld team van Always Forward.  In samenwerking met Fiolet Taalschool en Vluchtelingen werk.  Een leuk sportief treffen.

  De Maatschappelijke Stage het afgelopen seizoen met maar liefst 21 stagiaires. Scholieren van de middelbare scholen uit Hoorn.  Ook de Praktijkschool kon weer worden betrokken.

  Het 55 + Old Stars Walking Football met 14 mannen en één vrouw krijgt vervolg in het komend seizoen.

rfwbs-slide