• 100 jarig jubileum

  27 mrt 2021
 • Beste Leden,

  Het is bijna zover, op 4 april bestaat onze vereniging 100 jaar. Een koninklijke mijlpaal die wij ondanks de huidige corona maatregelen toch groots gaan vieren. Samen zoals altijd. Want zoals het motto van de vereniging luidt: Always Forward zijn wij met z’n allen.

  Zaterdag 3 april wordt de hele dag op creatieve en ludieke wijze stilgestaan bij het honderdjarig bestaan. De hele binnenstad van Hoorn staat in het teken van het feestelijke jubileum en als klap op de vuurpijl is er een heuse Always Forward Jubileumtour.De Jubileumtour is een puzzeltocht die de deelnemers op interactieve wijze meeneemt door het honderd jarig bestaan. De tocht leidt je langs verschillende karakteristieke plekken, alwaar deelnemers door het beantwoorden van vragen, het uitvoeren van opdrachten of volbrengen van andere activiteiten punten kunnen verzamelen. De tour is openbaar voor iedereen die mee wil doen, lid of geen lid, en geschikt voor jong en oud. Deelname is gratis en er zijn vanzelfsprekend mooie jubileumprijzen te winnen. Uiteraard vindt de tour plaats met in acht neming van de dan geldende coronaregels. Hier wordt streng op gecontroleerd.De tour neemt ongeveer twee uur in beslag. Deelnemen kan door op 3 april tussen 12.00 en 14.00 uur een deelnameformulier op te halen bij start- en eindpunt Het Huis Verloren aan de Kerkstraat 10 in Hoorn.

  Op zondag 4 april is de prijsuitreiking thuis te volgen via een live stream (exacte tijd hiervoor wordt later bekend gemaakt)

  Always Forward bij onze sponsors:
  Om er zeker van te zijn dat het honderdjarig bestaan van Always Forward niemand zal ontgaan, zijn er gedurende de hele maand jubileumproducten en -acties terug te vinden in de schappen bij verschillende sponsors van de club:

  1.De Poort: gratis Always-Forward jubileum chocoladetruffels bij besteding van 15 euro
  2.Bakkerij Otten: Always-Forward jubileum gebak
  3.Vivaldi: Always Forward jubileum ijs
  4.Duijn Teamsport: gratis Jubileum shirt bij bestelling van 30 euro
  5.Burgers: Always Forward Jubileum burger
  6.Bakker van Hoorn: Always Forward jubileum energie reep
  7.Spataro: Always Forward jubileum creatie
  Lokaal Oost West: Always Forward jubileum likeur

  Tevens bieden wij op de website onderstaande items aan om ook thuis een invulling aan het jubileum te geven. Deze artikelen zijn te bestellen via de link op de website:

  1.Het Always Forward 100 jaar boek.
  Speciaal voor dit jubileum brengt de voetbalvereniging een schitterend boek uit. Maar liefst 200 pagina’s vol schitterende foto’s en kleurrijke verhalen. Een prachtige dwarsdoorsnede van honderd jaar Hoornse voetbalgeschiedenis gedrukt door de plaatselijke drukkerij Klaassen. Bestel op tijd de Eerste Druk.
  De kostprijs van het boek 30 Euro. Het boek is vanaf half april 2021 beschikbaar!

  2.Always Forward jubileum vlag.
  Afmeting: 100 bij 150 cm. Graag uit te hangen op 3 en 4 april. Heel Hoorn mag weten, dat Hoorns mooiste vereniging 100 jaar is geworden! De kostprijs van de vlag is 15 Euro.

  3.Always Forward Jubileum likeur. Een nostalgisch wit kruikje met het 100 jarig Always Forward logo in het zwart! Inhoud 0,5 liter rumlikorette 14,5%. Toost 4 april op de verjaardag van de mooiste vereniging van Hoorn. Nix O18 De kostprijs van de likeur is 15 Euro.

  Wij hopen er met z’n allen een onvergetelijk weekend van te maken en houd voor meer informatie de website www.alwaysforward.nl en de social media-kanalen van de club in de gaten.

rfwbs-slide